Laminaat vloeren van de beste kwaliteit!

Bekijk ons assortiment vloeren in onze showroom of neem contact op voor vrijblijvend advies.
Goede prijs-kwaliteitsverhouding
Past bij iedere stijl
Makkelijk in onderhoud
ONZE DIENSTEN

Contact

Nikkelstraat 2
8211 AJ Lelystad

info@jf-flooring.nl
06 57 44 89 22

Laminaat vloeren

Laminaat vloeren zijn praktisch, sterk, slijtvast en vlekbestendig. Doordat laminaat in veel verschillende kleuren en met diverse motieven en structuren verkrijgbaar is, vindt u altijd een laminaatvloer die bij uw woning of zakelijke pand past. Vloeren van laminaat zijn gemakkelijk te plaatsen, onderhouden en verwijderen. Laminaat verkleurt niet, is vaak voordeliger dan een PVC of houten vloer en kan in enkele gevallen zelfs worden toegepast in combinatie met vloerverwarming.

  • Veel keuze in laminaat vloeren
  • Gratis en vrijblijvend persoonlijk advies
  • Onze experts leggen uw vloer kosteloos

Voordelen laminaatvloer

Met laminaat is veel mogelijk. Of u nu graag een lichte vloer met nerven wilt voor een echte houtlook of liever voor een strakke donkere vloer gaat: in het ruime aanbod laminaat vloeren vindt u diverse stijlen. Hierdoor heeft u altijd een unieke vloer. De overige voordelen van laminaat zijn:

  • Duurzaam: gaat tot 25 jaar mee
  • Kleurvast: de vloer verkleurt niet
  • Vochtbestendig: sommige vloeren zijn geschikt voor vochtige ruimtes, zoals de badkamer
  • Slijtvast
  • Makkelijk te plaatsen en verwijderen
  • Weinig onderhoud nodig
  • Goede prijs-kwaliteitsverhouding

Kosten laminaat

Over het algemeen is laminaat goedkoper dan een PVC vloer en ook voordeliger dan een houtvloer. De exacte kosten worden bepaald door de hoeveelheid laminaat die u nodig heeft. De prijs van een laminaatvloer wordt altijd per m2 berekend. Wij helpen u graag met berekenen hoeveel u nodig heeft. De kosten voor laminaat vloeren zijn daarnaast afhankelijk van de kenmerken van de vloer: hoe is de vloer afgewerkt? En wat is de dikte van het laminaat? In onze showroom adviseren wij u bij de keuze voor een laminaat vloer. Neem contact op voor een afspraak of kom vrijblijvend langs.

Laminaat onderhoud

Ook al is laminaat een zeer onderhoudsvriendelijke vloer, voor een lange levensduur is het belangrijk om de vloer goed te verzorgen. Met de stofzuiger verwijdert u vuil van de vloer. Let hierbij wel op dat u de parketborstel gebruikt om krassen te voorkomen. Voor een grondigere reiniging dweilt u na het stofzuigen de vloer met niet te veel water. Gebruik hierbij geen agressieve reinigingsmiddelen. Dit kan de toplaag van de vloer aantasten.

Uw laminaat gratis gelegd

Het leggen van de laminaatvloer nemen wij graag uit handen voor u. Onze experts leggen de vloeren zeer snel, professioneel en geheel kosteloos. Na een tijdje komen wij bij u langs om te kijken of u tevreden bent over de vloer.

Ervaringen van onze klanten

“Erg vakkundig zijn de mannen van JF Flooring. Zeker een aanrader.” – Harry en Diane uit Lelystad
“Dankzij Jan en Frans hebben wij een prachtige visgraat vloer in onze woonkamer. Top!” – J. Konings uit Lelystad
“Super advies en goede service. Bedankt mannen!” – Karel uit Lelystad
“De tapijtvloer ligt er prachtig in, in ons bedrijfspand. Zeer goede kwaliteit!” – Ronald uit Lelystad

Kom langs in de showroom!

Voor vragen, inspiratie en advies bent u van harte welkom in onze showroom. U vindt de showroom aan de Nikkelstraat 2 in Lelystad.
JF Flooring

Jan en Frans Jansen van JF Flooring hebben samen meer dan 40 jaar ervaring met woningstoffering en het plaatsen van vloeren, zonweringen en horren. De experts geven persoonlijk advies en zijn snel en nauwkeurig in het plaatsen van de producten. Kwaliteit en service staan hierbij centraal.
Openingstijden

Maandag:gesloten
Dinsdag:gesloten
Woensdag:gesloten
Donderdag:13.00 - 17.00
Vrijdag:13.00 - 17.00
Zaterdag:10.00 - 16.00
Zondag:gesloten

Contact

Nikkelstraat 2
8211 AJ Lelystad

info@jf-flooring.nl
06 57 44 89 22
© Copyright Jf-flooring.nl 2019
envelope-ocheckphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram