Gordijnen en binnenzonwering van de beste kwaliteit!

Bekijk ons assortiment in de showroom of neem contact op voor vrijblijvend advies.
Uitsluitend A-merken
Uitsluitend A-merken
Altijd op maat gemaakt
ONZE DIENSTEN

Contact

Nikkelstraat 2
8211 AJ Lelystad

info@jf-flooring.nl
06 57 44 89 22

Gordijnen en zonwering

Gordijnen en zonweringen zorgen naast verkoeling en verduistering ook voor privacy en sfeer in uw woning of kantoorpand. Bij JF Flooring heeft u de keuze uit diverse binnenzonweringen van hoge kwaliteit: van rolgordijnen en jaloezieën tot vouwgordijnen en Duette Shades. Ook voor horren kunt u bij ons terecht.

  • Hoge kwaliteit: producten van A-merken
  • Altijd een zonwering op maat
  • Extra service: inmeten en plaatsen van gordijnen

Kom langs in de showroom om het ruime aanbod binnenzonweringen te bekijken. Wij geven u graag advies.

Soorten binnenzonwering

Er zijn diverse soorten binnenzonweringen. Zonweringen zijn functioneel. Zo houdt u de laagstaande zon of hitte buiten, maar zorgt u er ook voor dat de buren of voorbijgangers niet bij u naar binnen kunnen kijken. Naast de praktische voordelen is een zonwering een aanvulling voor het interieur en bepalend voor de stijl in uw woning. Bij JF Flooring heeft u de keuze uit:

  • Rolgordijnen
  • Duo rolgordijnen
  • Jaloezieën
  • Plisségordijnen
  • Vouwgordijnen
  • Shutters
  • Duette Shades

De zonweringen zijn allen van hoge kwaliteit en verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Zo vindt u altijd de raamdecoratie die bij uw wensen en interieur past.

Zonwering op maat

Kom langs in onze showroom in Lelystad om de mogelijkheden voor de raambekleding te bekijken. U vindt zonweringen in diverse materialen en kleuren. Ziet u een zonwering die helemaal naar uw wens is? Dan komen wij bij u langs om de juiste maten op te meten, zodat we zonwering geheel op maat kunnen maken en u deze snel in huis heeft. Indien u dat wenst, plaatsen wij als extra service de binnenzonweringen voor u.

Onze merken

Voor onze binnenzonweringen maken wij uitsluitend gebruik van A-merken, om zo de hoge kwaliteit te waarborgen. Merken die u bij ons vindt zijn onder andere:

Kom langs in de showroom!

Voor vragen, inspiratie en advies bent u van harte welkom in onze showroom. U vindt de showroom aan de Nikkelstraat 2 in Lelystad.
JF Flooring

Jan en Frans Jansen van JF Flooring hebben samen meer dan 40 jaar ervaring met woningstoffering en het plaatsen van vloeren, zonweringen en horren. De experts geven persoonlijk advies en zijn snel en nauwkeurig in het plaatsen van de producten. Kwaliteit en service staan hierbij centraal.
Openingstijden

Maandag:gesloten
Dinsdag:gesloten
Woensdag:gesloten
Donderdag:13.00 - 17.00
Vrijdag:13.00 - 17.00
Zaterdag:10.00 - 16.00
Zondag:gesloten

Contact

Nikkelstraat 2
8211 AJ Lelystad

info@jf-flooring.nl
06 57 44 89 22
© Copyright Jf-flooring.nl 2019
envelope-ocheckphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram